O nas

Kdo je D’crons?

Za imenom D’crons se skriva punca, ki je imela idejo o svojem podjetju. Kljub ideji je nabirala izkušnje v prodaji, marketingu, … Vse do trenutka, ko je bilo dovolj in, ko je ideja o podjetju postala resničnost. Tudi ime D’crons izvira iz prve začetnice njenega imena ter imena makron.
Že od majhnih nog sem obdana s hrano, gostiteljstvom in gosti. Ob popoldnevih sva z mamo pekli pecivo in sladke dobrote, kar me je vedno zanimalo. Ko sem se vpisala na faks sem izbrala čisto drugo smer, saj redko kdo ve, kaj točno si želi postati ko odraste. Moja pot me je pripeljala, do odprtja podjetja, do opravljene nacionalne poklicne kvalifikacije, ki je potrebna za odprtje obrti, in do novega poslanstva. Moj cilj in vizija sta, zadovoljiti stranke in jim ponuditi produkt, narejen z najboljšimi sestavinami, brez dodatkov in nadomestil. Produkt, ki bo prepričal vsakega in zadovoljil še tako petične stranke.

Naša vizija

+ Kvalitetne sestavine : za iizdelavo naši sladic uporabljamo le najboljše sestavine. V naših makronih tako najdete prave beljake in ne umetnih nadomestil.
+ Deloholiki : ko rad delaš to kar počneš, potem to ni več delo ampak način življenja.
+ Odgovornost : nikoli ne bi ponudila izdelka stranki, katerega nisem preizkusila ali ga sama ne bi želela pojesti.
+ V nenehnem iskanju novih znanj : Nihče ne ve vsega, zato se z veseljem udeležujem različnih delavnic in izobraževanj.

Doroteja Grobin

Doroteja je 26 - letno dekle, ki ji je bilo delo v kuhinji položeno skoraj v zibelko. Z mamo sta tako ob popoldnevih pekli različna peciva in ustvarjali različne kreacije. Po opravljeni gimnaziji se je vpisala na Fakulteto za naravoslovje in matematiko in študij opustila v zadnjem letniku. Sledila je prva zaposlitev na recepciji, nato v agenciji in ouala D’crons je tu. Doroteja je pozitivna, vesela in zagnana punca, ki se ne ustraši izzivov in ovir, ki jih življenje meče na pot.